Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Melayu (ASIA)
  • 200 DUBLOON
  • ST. LOUIS PENJAJAP AMERIKA
  • EMDEN PENJAJAP PREMIUM JERMAN
  • 20x PENYAMARAN RESTLESS FIRE
  • 2.5 JUTA KREDIT
  • 7 HARI PREMIUM
Berseronoklah dan Jangan Takut untuk Mencuba!

Apakah yang dipanggil kapal perang? Kenalinya di dalam pertempuran! Tembak bateri meriam dari jarak jauh, lancar serangan torpedo, jatuhkan bom, serbu ke tengah pertarungan, berselinap di sebalik perlindungan—buat apa sahaja yang anda mahu! Ambil kawalan senjata-senjata ketenteraan terkuat dalam sejarah dan nikmati pengalamannya!

Sertai Komuniti!

World of Warships mengalu-alukan kedatangan semua orang! Lebih daripada 35,000,000 orang telah mencuba permainan kami sehingga kini. Kebanyakan daripada mereka sekarang berjuang bersama-sama dalam Divisyen, membentuk Klan, malah juga menganjurkan pertemuan di luar talian! Anda akan bertemu rakan-rakan baharu dan menikmati masa yang meriah di kalangan kami.

Penuh dengan Kemungkinan

Kaji selidik kapal perang berlegenda, dari bot meriam hingga ke kapal tempur super, kemudian ubahsuai mereka untuk memadani gaya bermain anda. Pilih naik taraf, barangpakai, isyarat, bendera dan corak penyamaran pilihan anda—peribadikan kapal anda!

Mudah dipelajari, sukar dikuasai

Anda tidak perlukan kemahiran menyasar yang sempurna untuk memenangi pertempuran dalam World of Warships. Anda boleh bermain dengan satu tangan dan minum teh panas dengan tangan yang sebelah lagi. Yang terbaik dalam permainan adalah mereka yang memahami strategi. Tiada cara mudah untuk menguasai semua nuansa pertempuran laut; ayuh berlayar ke laut kami dan berlatih!

Lebih dari Pertempuran Laut

Kapal perang tak memadai untuk anda? Bagaimana dengan kapal angkasa? Sertai acara-acara bermusim PvP dan PvE yang bertema – bertarung menggunakan kapal angkasa futuristik di angkasa lepas, berjuang untuk pemandirian dalam dunia tenggelam di akhir zaman, atau hancurkan angakatan kejahatan dari gerbang kegelapan!