Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Български (Europe)
  • 200 ДУБЛОНА
  • ST. LOUIS АМЕРИКАНСКИ КРАЙЦЕР
  • EMDEN НЕМСКИ ПРЕМИУМ КРАЙЦЕР
  • 20x КАМУФЛАЖА БУЕН ОГЪН
  • 2,5 МИЛИОНА КРЕДИТА
  • 7 ДНИ ПРЕМИУМ
Забавлявайте се и не се бойте да експериментирате!

От какво е направен бойният кораб? Научете в битка! Стреляйте с оръдейните батареи на големи разстояния, извършвайте торпедни атаки, пускайте бомби, хвърляйте се в схватки, спотайвайте се зад укритие – правете каквото искате! Управлявайте най-мощната военна техника в историята и се насладете на изживяването!

Елате в общността!

Всички са добре дошли в World of Warships! Над 35 000 000 души пробваха играта ни до днес. Мнозина от тях сега се сражават заедно в дивизиони, създават кланове и дори уреждат срещи на живо! Ще срещнете нови приятели и ще си прекарате страхотно сред нас.

Безгранични възможности

Изследвайте легендарни бойни кораби, от канонерки до огромни линейни кораби, после ги персонализирайте според вашия стил на игра. Изберете предпочитаните от вас подобрения, снаряжение, сигнали, знаменца и камуфлажни схеми – персонализирайте кораба си!

Лесна за научаване и трудна за овладяване

Няма нужда да имате отлични умения за прицелване, за да печелите битки в World of Warships. Можете да играете с една ръка, а с другата да държите чашата си, за да отпивате прясно сварен чай. Стратезите са тези, които стават най-добри в играта. Няма лесен начин за овладяване на всички нюанси на морския бой; отплавайте в нашите морета и се упражнявайте!

Не само морски битки

Бойните кораби не са достатъчно забавни за вас? Какво ще кажете тогава за космически кораби? Участвайте в тематични сезонни PvP и PvE събития – сражавайте се с футуристични кораби в открития космос, борете се за оцеляване в постапокалиптичен воден свят или смажете силите на злото, идващи от мрачен портал!