Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Hrvatski (Europe)
  • 200 DUBLONA
  • ST. LOUIS AMERIČKA KRSTARICA
  • EMDEN PREMIUM NJEMAČKA KRSTARICA
  • 20X KAMUFLAŽA NEMIRNA VATRA
  • 2.5 MILIJUNA KREDITA
  • 7 DANA PREMIUMA
Zabavite se i ne bojte se eksperimentirati!

Od čega su napravljeni ratni brodovi? Saznajte u bitci! Pucajte topovskim bitnicama na velike udaljenosti, vršite napade torpedima, jurite u okršaje, virite iz zaklona-radite što god poželite! Preuzmite zapovjedništvo nad najmoćnijim naoružanjem u povijesti i uživajte u doživljaju!

Pridružite se zajednici!

Svi su dobrodošli u World of Warships! Više od 35 000 000 ljudi je do sad iskušalo igru. Mnogi od njih se bore zajedno u divizijama, stvaraju klanove i čak se sastaju offline! Upoznat ćete nove prijatelje i dobro se zabaviti s nama.

Neograničene mogućnosti

Istražujte legendarne ratne brodove, od topovnjača do super bojnih brodova, i potom ih prilagodite vašem stilu igre. Odaberite omiljene nadogradnje, potrošni materijal, znakovlje, zastavice i maskirne uzorke-personalizirajte svoj brod!

Lako naučiti, teško savladati

Ne morate imati savršene vještine ciljanja kako bi pobijedili u bitkama u World of Warships. Možete igrati jednom rukom, a drugom pijuckati svježe skuhani čaj. Stratezi postaju najbolji u igri. Nema lakog načina savladati sve nijanse pomorske borbe-isplovite na more i vježbajte!

Više od puke pomorske borbe

Ratni brodovi vam nisu dovoljno zabavni? A što kažete na svemirske brodove? Sudjelujte u tematskim sezonskim PvP i PvE akcijama-borite se u futurističkim zvjezdanim brodovima u svemiru, borite se za preživljavanje u post apokaliptičnom vodenom svijetu ili zdrobite sile zla iz mračnih portala!