Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Magyar (Europe)
  • 200 DUBLON
  • ST. LOUIS AMERIKAI CIRKÁLÓ
  • EMDEN PRÉMIUM NÉMET CIRKÁLÓ
  • 20x ÁLCAFESTÉS RESTLESS FIRE
  • 2,5 MILLIÓ KREDIT
  • 7 NAP PRÉMIUM
Mulass jól és ne félj kísérletezni!

Miből van egy hadihajó? Találd ki a csaták során! Tüzelj ágyúiddal a távolból, indíts torpedó támadást, dobj le bombákat, vesd bele magad a csatákba, vagy maradj rejtve—tégy, ahogy jónak látod! Irányítsd a történelem legerősebb fegyvereit és élvezd ki a pillanatot!

Csatlakozz a közösséghez!

A World of Warships mindenkit szeretettel vár! Eddig már több, mint 35 000 000 ember próbálta ki a játékunkat. Sokuk most Divíziókban harcol, klánt alapított, vagy akár játékon kívüli találkozókat szervez! Itt új barátokkal találkozhatsz, és jól szórakozhatsz a játékon belüli előrehaladásod során.

Végtelen lehetőségek

Fejlessz ki legendás hajókat az ágyúnaszádoktól kezdve a szuper csatahajókig. Aztán szabd őket testre, hogy megfeleljenek a játékstílusodnak. Válaszd ki a kedvenc fejlesztéseid, fogyócikkeid, jelzőid, zászlóid, vagy álcafestéseid—alakítsd kedvedre a hajód!

Könnyű elkezdeni, de nehéz elsajátítani

Nem szükséges tökéletes célzás a csaták megnyeréséhez a World of Warships-ben. Akár egy kézzel is játszhatsz, miközben a másikban egy csésze frissen főzött teát tartasz. A stratégák a játék legjobbjai. Nem egyszerű kiismerni a tengeri hadviselés minden fortélyát. Hajózz ki és gyakorolj!

Több mint egyszerű tengeri csaták

A hadihajók nem nyújtanak elég szórakozást? És mi a helyzet az űrhajókkal? Vegyél részt időszakos, tematikus PvP eseményeken – harcolj futurisztikus űrhajókkal a világűrben, harcolj a túlélésért egy poszt-apokaliptikus vízi világban vagy győzd le a gonoszt a sötét portálon túlról!