Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Nederlands (Europe)
  • 200 DUBLOENEN
  • ST. LOUIS AMERIKAANSE KRUISER
  • EMDEN PREMIUM DUITSE KRUISER
  • 20x CAMOUFLAGE RUSTELOOS VUUR
  • 2,5 MILJOEN CREDITS
  • 7 DAGEN PREMIUM
Heb lol en wees niet bang om te experimenteren!

Waar is een oorlogsschip van gemaakt? Kom erachter in de strijd! Vuur over lange afstanden op de vijand, voer torpedoaanvallen uit, werp bommen, ga duels aan, leg hinderlagen – doe wat je wil! Neem het bevel over de krachtigste militaire wapens uit de geschiedenis en geniet van de ervaring!

Kom ook bij de Community!

World of Warships verwelkomt iedereen! Meer dan 35 miljoen spelers hebben ons spel al gespeeld. Veel van hen vechten nu samen in Divisies, richten Clans op en ontmoeten elkaar ook buiten het spel! Je zult nieuwe vrienden ontmoeten en het enorm naar je zin hebben.

Oneindige mogelijkheden

Onderzoek legendarische oorlogsschepen, van kanonneerboten tot slagschepen, en pas ze aan om ze bij je speelstijl te laten passen. Kies je favoriete upgrades, verbruiksartikelen, seinen, vlaggen en camouflages – personaliseer je schepen!

Makkelijk te leren, moeilijk te perfectioneren

Je hoeft niet perfect te kunnen richten om in World of Warships gevechten te winnen. Je kunt met één hand spelen terwijl je met de andere rustig een kopje thee drinkt. Het zijn de strategen die in het spel de besten zullen zijn. Er is geen makkelijke manier om een expert in het voeren van zeeslagen te worden; vaar op onze zeeën en oefen veel!

Veel meer dan gewone zeeslagen

Alleen maar oorlogsschepen is voor jou niet genoeg? Wat dacht je dan van ruimteschepen? Neem deel aan PvP en PvE seizoensevenementen – vecht met futuristische sterrenschepen in de ruimte, overleef in een post-apocalyptische waterwereld, of versla de kwade krachten uit een donker portaal!