Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Română (Europe)
  • 200 DUBLONI
  • ST. LOUIS CRUCIȘĂTOR AMERICAN
  • EMDEN CRUCIȘĂTOR PREMIUM GERMAN
  • 20x CAMUFLAJE FOC DEZLĂNȚUIT
  • 2,5 MILIOANE CREDITE
  • 7 ZILE DE PREMIUM
Distracție plăcută și nu-ți fie teamă să experimentezi!

Din ce e făcut un vas de război? Află în luptă! Trage cu bateriile de tunuri la mare distanță, execute atacuri cu torpile, aruncă bombe, intră în dueluri, ascunde-te după obstacole – fă tot ce vrei! Preia comanda celor mai puternic arme de război din istorie și bucură-te de experiență!

Intră în comunitate!

World of Warships e pentru toți! Peste 35.000.000 au încercat jocul nostru până azi. Mulți dintre ei luptă acum împreună în Divizii, alcătuiesc Clanuri și chiar organizează întâlniri offline! Vei întâlni noi prieteni și te vei distra copios împreună cu noi.

Posibilități fără limite

Cercetează nave de război legendare, de la vedete rapide la super cuirasate, apoi personalizează-le pe stilul tău de joc. Alege îmbunătățirile preferate, consumabile, semnale, steaguri și modele de camuflaj – personalizează-ți nava!

Ușor de învățat și dificil de stăpânit

Nu ai nevoie de abilități de expert lunetist pentru a câștiga lupte în World of Warships. Poți să joci cu o mână și să sorbi dintr-o ceașcă de ceai cald cu cealaltă. Strategii sunt cei care devin cei mai buni în joc. Nu există o cale ușoară de a învăța toate nuanțele luptelor navale; pornește pe valuri și exersează!

Lupte navale și nu doar atât

Navele de război nu sunt suficient de distractive pentru tine? Ce zici de nave spațiale? Participă la evenimente sezonale de PvP și PvE – luptă cu nave spațiale futuristice în cosmos, luptă pentru supraviețuire în lumi inundate post-apocaliptice sau zdrobește forte ale răului care vin printr-un portal demonic!