Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Srpski (Europe)
  • 200 DOUBLOONS
  • ST. LOUIS AMERIČKI KRUZER
  • EMDEN PREMIUM NEMAČKI KRUZER
  • 20x KAMUFLAŽE NEUMORNA VATRA
  • 2.5 MILIONA KREDITA
  • 7 DANA PREMIUMA
Zabavljaj se i neboj se da eksperimentišeš!

Od čega je ratni brod naravljen? Saznaj u borbi! Pucaj baterijama topova na veliku udaljenost, izvodi torpedne napade, bombarduj, ulazi u čarke, šunjaj se iza zaklona – radi šta god želiš! Preuzmi komandu nad najmoćnijim vojnim oružijem u istoriji i uživaj u iskustvu!

Pridruži se zajednici!

U World of Warships svi su dobrodošli! Više od 35.000.000 ljudi je probalo našu igru do sada. Mnogi od njih se sada bore zahedno u divizijama, prave klanove i čak organizuju susrete van mreže! Upoznaćeš nove prijatelje i sjajno se provoditi u našim redovima.

Bezgranične mogućnosti

Izučavaj legendarne brodove, od patrolnih čamaca do super bojnih brodova, zatim ih prilagodi da odgovaraju tvom igračkom stilu. Izaberi svoje omiljene nadogradnje, potrošni materijal, signale, zastave i kamuflažne šeme - personalizuj svoj brod!

Laka za učenje i teška za majstoriranje

Ne moraš da imaš savršene veštine nišanjenja da bi dobio bitke u World of Warships. Možeš da igraš jednom rukom i srkućeš sveže skuvan čaj drugom. Stratezi su najbolji u igri. Nema lakog načina za majstoriranje svih detalja pomorske borbe, isplovi na more i treniraj!

Više od pomorske borbe

Ratni brodovi ti nisu dovoljno zanimljivi? A šta je sa svemirskim brodovima? Učestvuj u tematskim sezonskim PvP i PvE događajima – bori se sa futurističkim svemirskim brodovima u svemiru, bori se za opstanak u postapokalipštičnom vodenom svetu, ili smrvi sile zla iza mračnog portala!