Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Dansk (Europe)
  • Niveau III amerikansk premium krydser Charleston
  • Kommandør med 10 færdighedspoint
  • Havneplads
  • 7 dages premium konto
  • 5x American Cruisers-containere
Ha’ det sjovt og vær ikke bange for at eksperimentere!

Hvad er et krigsskib lavet af? Find ud af det i kamp! Affyr kanonbatterier på lang afstand, udfør torpedoangreb, smid bomber, gå i nærkampe, hold dig bag dækning—gør lige hvad du vil! Tag kommandoen over det mægtigste militære isenkram i historien og nyd oplevelsen!

Vær med i fællesskabet!

World of Warships byder alle velkommen! Mere end 35.000.000 spillere har prøvet vores spil til dato. Mange af dem kæmper nu i delinger, opretter klaner og arrangerer endda møder offline! Du vil finde nye venner og have en god tid sammen med os.

Grænseløse muligheder

Udforsk legendariske krigsskibe, fra kanonbåde til kæmpestore slagskibe, og tilpas dem derefter til at passe din spillestil. Vælg dine foretrukne opgraderinger, forbrugsvarer, signalflag, store flag og sløringsmønstre—gør dit skib personligt!

Nemt at lære og svært at blive en mester i

Du har ikke brug for perfekt sigte for at vinde kampe i World of Warships. Du kan spille med én hånd og holde en varm kop friskbrygget te med den anden. Det er strategerne, der bliver bedst til spillet. Der er ingen nem måde at bemestre alle nuancerne i flådekamp; sæt fuld damp på vores verdenshave og træn dig selv!

Mere end bare flådekamp

Krigsskibe er ikke nok for dig? Hvad så med rumskibe? Deltag i tematiske, sæsonafholdte PvP- og PvE-events – kæmp i futuristiske rumskibe i det åbne rum, kæmp for overlevelse i en postapokalyptisk verden af vand, eller knus de onde styrker, der vælter ud fra en mørk portal!