Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Norsk (Europe)
  • Nivå 3 amerikansk premiumkrysser Charleston
  • Kommandør med 10 ferdighetspoeng
  • Havneplass
  • 7 dager premium konto
  • 5x “American Cruisers” kasser
Ha det gøy og ikke vær redd for å eksperimentere!

Hva er et krigsskip laget av? Finn ut i kamp! Avfyr kanonbatterier på lang avstand, utfør torpedoangrep, slipp bomber, stup ut i trefninger, lur bak dekning—gjør akkurat det du vil! Ta kommandoen på de kraftigste militære våpnene i historien og nyt opplevelsen!

Bli med i samfunnet!

World of Warships ønsker alle velkommen! Mer enn 35 000 000 har prøvd spillet vårt til dags dato. Mange av dem kjemper nå sammen i avdelinger, danner klaner og arrangerer til og med møter offline! Du kommer til å møte nye venner og ha det gøy i våre rekker.

Uendelige muligheter

Utvikle legendariske krigsskip fra kanonbåter til superslagskip, deretter kan du tilpasse dem til din spillestil. Velg de oppgraderingene, forbruksmateriell, signaler, flagg og kamuflasjemønstre du foretrekker—personalisér skipet ditt!

Lett å lære og vanskelig å mestre

Du trenger ikke perfekte sikteferdigheter for å vinne kamper i World of Warships. Du kan spille med én hånd og ta deg en nipp av tekoppen med den andre. Det er strategene som blir de beste i dette spillet. Det er ingen enkel måte å mestre alle nyansene i sjøslag; seil ut på våre hav og øv deg!

Mer enn kun sjøslag

Er ikke krigsskip nok moro for deg? Hva da med romskip? Delta i sesongvisse tematiske PvP og PvE eventer – kjemp med futuristiske slagskip i verdensrommet, kjemp for overlevelse i en postapokalyptisk vannverden eller knus onde krefter som strømmer ut gjennom en mørk portal!