Oops, you are using an outdated browser. Please upgrade to a modern, fully supported version and open the landing page.

Svenska (Europe)
  • Charleston, amerikansk kryssare klass III Premium
  • Kapten med 10 färdighetspoäng
  • Hamnplats
  • 7 dagar Premiumkonto
  • 5 st containers "American Cruisers"
Ha kul och var inte rädd att experimentera!

Hur funkar ett krigsfartyg egentligen? Ta reda på det i strid! Avfyra dina batterier på alla avstånd, avfyra torpedsalvor, släpp bomber, segla med full fart in i närstrid eller göm dig i skydd—gör vad du vill! Ta befäl över de mäktigaste militära vapnen i historien och njut av erfarenheten!

Bli en del av gemenskapen!

World of Warships välkomnar alla! Hittills har över 35 000 000 spelare har testat spelet. Många av dem spelar nu tillsammans i Divisioner, skapar klaner eller möts utanför spelet! Du kommer träffa nya vänner och ha många roliga stunder i vår gemenskap.

Oändliga möjligheter

Forska fram legendariska krigsfartyg, från patrullbåtar till enorma slagskepp, och anpassa dem sen så de passar just din spelstil. Välj dina uppgraderingar, förnödenheter, signaler, flaggor och kamouflage—gör varje fartyg till ditt eget!

Lätt att lära, svårt att bemästra

Du behöver inte ha perfekt sikte för att vinna strider i World of Warships. Du kan spela med en hand och höja en bägare med den andra. Det är strategen som blir bäst på detta spel. Det finns inget enkelt sätt att bemästra sjöstridens alla nyanser; det är bara att ge sig ut till havs och öva!

Inte bara båtar

Är inte krigsfartyg rolig nog? Vad sägs om rymdskepp då? Delta i säsongsbetonade PvP- och PvE-evenemang – kämpa bland stjärnorna i futuristiska rymdskepp, överlev i en post-apokalyptisk vattenvärld, eller krossa ondskan från den mörka portalen!